add realtek full drive to my sface pro3

Discussion in 'Windows 10 on Surface Pro 3' started by hosamalzagh, Mar 6, 2016.

  1. hosamalzagh

    hosamalzagh New Member

    Joined:
    Mar 6, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    SPro3
    how can i show as this
    [​IMG]
     
  2. leeshor

    leeshor Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    5,071
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    My Device:
    SPro4
    Welcome to the forum

    I think we're going to need some additional information.

    I modifies your title. Howto is reserved for tutorials.
     
  3. hosamalzagh

    hosamalzagh New Member

    Joined:
    Mar 6, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    SPro3
    i have surface pro3 run win10 can i update my sound card to like [​IMG]

    or where i find bass and equalizer in my control panel
     
  4. sharpuser

    sharpuser Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2013
    Messages:
    2,851
    Likes Received:
    1,030
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pacific Northwest & China
    My Device:
    Surface Book
    You can add all the Realtek audio drivers with no problems.

    However, Windows 10 does not pass settings control to the User Interface you are showing.
    Even if you download the User Interface, Windows 10 will not access it.
     
  5. hosamalzagh

    hosamalzagh New Member

    Joined:
    Mar 6, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    SPro3

    so you recommend me i don't nothing
     
  6. sharpuser

    sharpuser Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2013
    Messages:
    2,851
    Likes Received:
    1,030
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pacific Northwest & China
    My Device:
    Surface Book
    Correct, @hosamalzagh .

    The Surface drivers and Realtek drivers are equivalent.
    There is no need to update the drivers.
     
  7. theveterans

    theveterans Member

    Joined:
    Feb 7, 2015
    Messages:
    193
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    18
    If I wanted real 5.1 surround, I would just pass through the DTS or Dolby or PCM 5.1 channel via displayport onto my receiver -> preamp -> power amp -> passive 5.1 speakers and subwoofer.

    If I wanted a personal audio listening, I'd just output to an external DAC and headphone amplifier then listen to hi-fi sound.

    Note that both setup doesn't involve Realtek which is inadequate for serious audio listening.
     
    sharpuser likes this.
  8. ScottyS

    ScottyS Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2013
    Messages:
    672
    Likes Received:
    116
    Trophy Points:
    43
    Location:
    New York
    My Device:
    SPro3
    And if you want bass and graphic equalizer control, most playback software such as Windows Media Player and VLC media player has this.
     

Share This Page