Appliance Lead for Surface Pro

Discussion in 'Microsoft Surface Pro' started by terreh, Feb 22, 2013.

  1. terreh

    terreh New Member

    Joined:
    Feb 22, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi Guys,

    I bought a Surface Pro off ebay, and it should be arriving next monday (yay!). I live in Australia though, and we have different power adapters over here. I noticed however that the surface pro appliance lead plugs into a transformer with the 2 prong ac lead. So I should be able to replace the lead right? I've attached a pic of the cable i plan on plugging into the Surface Pro transformer. If anyone could confirm this and that it shouldn't be a problem?
    WP_20130222_001.jpg

    Cheers
     
  2. ArnoldC

    ArnoldC New Member

    Joined:
    Nov 26, 2012
    Messages:
    1,537
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Makati, Philippines
    I posted the connector IEC code in another thread.
    Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express
     
  3. terreh

    terreh New Member

    Joined:
    Feb 22, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can you just tell me the answer instead of having to find the thread you posted in?
     
  4. ArnoldC

    ArnoldC New Member

    Joined:
    Nov 26, 2012
    Messages:
    1,537
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Makati, Philippines
    Iec c7
    .
    .
    .
     
  5. magicrobots

    magicrobots New Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Messages:
    139
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Seriously man, if you're going to respond like this, at least link to the thread. The purpose of a forum is to be helpful.
     
    1 person likes this.
  6. ArnoldC

    ArnoldC New Member

    Joined:
    Nov 26, 2012
    Messages:
    1,537
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Makati, Philippines
    Seriously, if you will note where I'm posting it is Board Express on a phone. He has a better chance of doing a search that I do. Seriously.
     
  7. magicrobots

    magicrobots New Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Messages:
    139
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    If you can't post anything useful, wait until you can. Or at least explain your situation so people don't come off your post thinking you're being a troll.
     
    1 person likes this.
  8. ArnoldC

    ArnoldC New Member

    Joined:
    Nov 26, 2012
    Messages:
    1,537
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Makati, Philippines
    A troll has 41 likes in this forum? Funny :LOL:
     
    2 people like this.
  9. magicrobots

    magicrobots New Member

    Joined:
    Jan 16, 2013
    Messages:
    139
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    There's no "dislike" button, and working the percentages off almost 900 posts... I'm just going to stop here.
     
    1 person likes this.
  10. bosamar

    bosamar Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    1,453
    Likes Received:
    78
    Trophy Points:
    48
    My Device:
    RT
    Hey Arnold 42 now!
     
  11. J515OP

    J515OP Super Moderator

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    2,177
    Likes Received:
    262
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Northern CA
    My Device:
    RT
    The search tool is very underutilized. There are many multiple threads reposting on the same subject instead of using a simple forum search. While a link would be nice there is no requirement to post one instead of asking others to use the search feature.

    Brevity is not against the forum rules. There are many reasons a member may have a short response. Letting another member know the answer is out there and even who posted it is all you need to use the search feature and quickly find the answer. The post in question indicates it was made from a phone using board express.

    I am sorry you disagree with the usefulness of the post but it doesn't constitute trolling or warrant being called a troll. Arguably your response adds less to the conversation and is more offensive than the post noting the question has been answered elsewhere. Had you put a little effort into answering the question you could have answered as easily as calling somebody out for not answering http://www.surfaceforums.net/forum/microsoft-surface-accessories/3488-power-supply.html#post16808.

    Let's just keep in mind we are all here to discuss and help where we can but it is not required. Resorting to name calling isn't helpful in any circumstance.

    JP
     
  12. terreh

    terreh New Member

    Joined:
    Feb 22, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So this lead should work as a replacement to the surface pro lead? I don't really get what your talking about with these codes.
     

Share This Page

Search tags for this page
anyone bought the ms surface pro from australia
,
apliances for surface pro
,
has anyone from australia bought the new surface pro
,
iec c7 surafe pro3
,
iec c7 surface pro
,
power lead for microsoft surface pro 2
,
surface pro 2 australia forums
,

surface pro australia

,
surfae pro iec c7