chrome behaviour in surface pro4 -- poor resposnse

Discussion in 'Microsoft Surface Pro 4' started by nssurface, Apr 6, 2017.

  1. nssurface

    nssurface New Member

    Joined:
    Apr 1, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    SPro4
    Hi

    I bought surface PRO 4 a week back and installed chrome but it's behaviour is very weird. It opens window after 15 minutes . Tried uninstalling and installing again but observed same behaviour. Please let me know how to solve the issue?

    Thanks,
    Sunil Kumar Noothi
     
  2. MikemanSP4

    MikemanSP4 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 15, 2015
    Messages:
    289
    Likes Received:
    56
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Nuremberg, Germany
    My Device:
    Surface Book
    This isn't pie in your face at all - but Google Chrome works flawlessly on my Surface Pro 4. I do have 8 Gbs of RAM and from my experience Google Chrome sometimes uses a lot of RAM. I also reccomend using the 64-Bit version of Chrome if you aren't already. (Chrome for Desktop)

    Another thing you might want to try, (if you haven't already) is use a Software removal tool. (Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download - Uninstall software, remove programs, solve uninstall problems) - This will remove some of the "leftovers" that previous installations of Chrome might leave behind, allowing for a clean installation of the 64-Bit version. Another thing, perhaps making Chrome your Default Web Browser might help. Please let me know if any of this clears up your issues. I would be lost without my Chrome since I sync it with my phones / other PC's.
     

Share This Page