Clip Studio cursor issue.

Discussion in 'Windows Desktop Applications (x86/x64)' started by rayel, Feb 16, 2017.

  1. rayel

    rayel New Member

    Joined:
    Feb 16, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    SPro4
    Recently got an SP4 and have been using clip studio paint. It works and runs just fine, but the cursor has been acting a little weird. The easiest way I can describe it is that it leaves a ghost trail behind it when drawing or hovering over the drawing space. What is there goes away when I continue or overlap the trail but there is always a trail. It wasn't like that when I started using it. It's not always really noticeable but when I'm zoomed in doing little details it can really clutter up the area I'm working in. I've tried it in fresh paint and don't have the issue but the cursors are different so I'm not sure if it's jut an issue with Clip Studio Paint or something else I can mess with to fix it. Any ideas?
     
  2. sharpuser

    sharpuser Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2013
    Messages:
    3,295
    Likes Received:
    1,095
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pacific Northwest & China
    My Device:
    Surface Book
    Welcome to the forum!

    Clip Studio may be confused about what kind of computer you are using. See if you can find a 'Tablet' tab, and under 'coordinate mode' click the check box next to 'Use mouse mode with settings of tablet driver'. This may allow your Surface Pro 4 to drive the cursor, rather than Clip Studio.
     
  3. rayel

    rayel New Member

    Joined:
    Feb 16, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    SPro4
    Yeah it till does it unfortunately. Thanks though.
     

Share This Page

Search tags for this page

touch screen not working with kodi