Dongles and Surface 3

Discussion in 'Microsoft Surface Pro 3' started by WhoDatSurface, Aug 9, 2014.

  1. WhoDatSurface

    WhoDatSurface New Member

    Joined:
    Aug 9, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    SPro3
    I've got a S3 i7 (which I'm loving) and I'm trying to run some work related programs. It's engineering type software that requires a dongle to run. The 2 programs I loaded both require dongles but I get an error msg about the dongle when I try to open either program. Any idea what's going on and how to work it out? Any help is much appreciated.
     
  2. sharpuser

    sharpuser Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2013
    Messages:
    2,852
    Likes Received:
    1,030
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pacific Northwest & China
    My Device:
    Surface Book
    WhoDatSurf,

    Wonder if you're from New Orleans? And work in the energy industry?
    Anyway, what is the error message?
     
  3. WhoDatSurface

    WhoDatSurface New Member

    Joined:
    Aug 9, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    SPro3
    Grew up in N.O., but in transportation not energy.

    Anyway, one program say error 458/0 has occurred. The other says license file not found even though I know its loaded. These are the same messages I get without a dongle installed. I'm wondering if they're incompatible with USB 3.0.
     
  4. jkabaseball

    jkabaseball New Member

    Joined:
    Aug 8, 2014
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    I work with lots of engineering software in my IT job. I would check to see if there are newer dongle drivers. I have ran into that in the past. What technology or engineering application are you using?
     
  5. toaf

    toaf Member

    Joined:
    Jul 9, 2014
    Messages:
    196
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Location:
    infront of my surface you silly person
    My Device:
    SPro2
    the few i use work fine, you might have to find out who makes them, and look on there websight
     

Share This Page

Search tags for this page
dongles for surface 3
,
gsm dongle on surface 3
,

surface 3 dongle

,
surface 3 kvm dongle
,
surface pro 3 dongles