Exchange Server Address - blocked by current TPM Policy

Discussion in 'Microsoft Surface Hub' started by Anon3010, Feb 20, 2017.

  1. Anon3010

    Anon3010 New Member

    Joined:
    Aug 17, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    Other
    Hi all,
    Having a problem with a 2nd Surface hub we bought. Attaching it to the LAN, it first says it can't connect to exchange autodiscover so needs the info manually, then when we type in the exchange server address, I get the requested operation was blocked by current TPM policy.
    As far as I know, there is no TPM policy. I attach screenshot of the error.
    Has anyone else come across this problem? Any ideas of a solution?
    Thanks.
    Jason.
     

    Attached Files:

  2. GreyFox7

    GreyFox7 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    6,454
    Likes Received:
    1,288
    Trophy Points:
    113
    Didn't see anything on a Google search I'd be willing to click on. The MSDN description is nothing other than the text displayed.

    This seems like we went down a rat hole and fell through to some other where.

    Check to see if the system time is correct as incorrect time can lead to auth failures and strange results. Then check for firmware and updates.
     
  3. JDalecki

    JDalecki New Member

    Joined:
    Yesterday
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    Surface Book
    How did the setup go on the first Surface Hub you connected to the LAN?
     

Share This Page