External Monitor with a big resolution

Discussion in 'Surface 3 (Atom)' started by Nhio, Mar 1, 2016.

  1. Nhio

    Nhio New Member

    Joined:
    Feb 27, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    Surface 3 (Atom)
  2. leeshor

    leeshor Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    5,071
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    My Device:
    SPro4
    I changed the prefix on your post title as that's reserved for tutorials rather than a question. I'm not so good with Italian but it appears to me that going with the HDMI connector limits your resolution to 1920x1200 based on the description of that adapter Does the monitor have a display port connection?
     
  3. Nhio

    Nhio New Member

    Joined:
    Feb 27, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    Surface 3 (Atom)
    Thank you very much for your suggestion. I'll try the DLNA cable and I'll keep you update.
     
  4. pignaz

    pignaz New Member

    Joined:
    Nov 23, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    Surface 3 (Atom)
  5. Stephen570

    Stephen570 New Member

    Joined:
    May 4, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    United States
    My Device:
    Surface 3 (Atom)

Share This Page