Final Draft in SP3

Discussion in 'Microsoft Surface Pro 3' started by SassTheFrass, Aug 27, 2014.

  1. SassTheFrass

    SassTheFrass New Member

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I just purchased my Surface Pro 3 for the main purpose of screenwriting/writing on the go. I installed Final Draft, and every time I hit the "Backspace" it undoes everything I've just typed/fixed. What gives? If this continues, I can't use this computer. It ONLY happens in Final Draft.

    I'm anxiously awaiting the FD app, but until then, I need to work.

    Has anyone else dealt with this? How can I fix it?
     
  2. kristalsoldier

    kristalsoldier Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2013
    Messages:
    2,314
    Likes Received:
    358
    Trophy Points:
    83
    My Device:
    SPro4
    Sorry, I can't help you, but I am interested in the solution because I was thinking of getting a copy of FDX. One question - totally unrelated to your query - but do you get only one install per device? So, if I want a copy on my desktop AND on my SP3, would I need 2 copies or only 1?
     
  3. SassTheFrass

    SassTheFrass New Member

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I had FD installed on my old laptop, and then registered and installed it on my SP3 without problem. I ordered the disk though, so I used that to install on the SP3. 1 disk, 2 installs.
     
  4. GreyFox7

    GreyFox7 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    6,340
    Likes Received:
    1,279
    Trophy Points:
    113
    Did you post something to Final Draft's support forum?

    I googled this and I see a variety of issues with FD ... some with rather strange (to me) solutions.
     
  5. mitchellvii

    mitchellvii Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Messages:
    2,483
    Likes Received:
    559
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Charlotte, NC
    My Device:
    SPro3
    I seriously doubt there is something peculiar to the SP3 causing this unless Satya Nadella is short Final Draft stock.
     

Share This Page

Search tags for this page

can you have final draft on suface pro 3

,

final draft for surface pro

,

final draft glitchy with surface pro 3

,

final draft on surface pro 3

,

final draft on surfacepro

,

final draft surface

,

surface final draft