Has anyone figured out this Forum's shrinking text box?

Discussion in 'Windows 8 Forum' started by mitchellvii, Aug 19, 2013.

  1. mitchellvii

    mitchellvii Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Messages:
    2,483
    Likes Received:
    559
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Charlotte, NC
    My Device:
    SPro3
    When I type in this Forum using Modern IE, the text area shrinks to just 2 lines. It is very odd and no other Forums I visit have this behavior. Has anyone ever figured out the problem here?
     
  2. jnjroach

    jnjroach Administrator Staff Member

    Joined:
    Nov 9, 2012
    Messages:
    7,095
    Likes Received:
    1,724
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Seattle, WA USA
    My Device:
    Surface Book
    IE 11 does this on all of the vBulletin forums I participate in....
     
    1 person likes this.
  3. mitchellvii

    mitchellvii Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Messages:
    2,483
    Likes Received:
    559
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Charlotte, NC
    My Device:
    SPro3
    Well at least it is equal opportunity suck.
     
  4. machistmo

    machistmo Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2012
    Messages:
    790
    Likes Received:
    53
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Raleigh NC
    My Device:
    Other
    bullclowndog.jpg

    Roach claimed that IE11 works perfectly in another thread, I call BULL CLOWN.
     
  5. jnjroach

    jnjroach Administrator Staff Member

    Joined:
    Nov 9, 2012
    Messages:
    7,095
    Likes Received:
    1,724
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Seattle, WA USA
    My Device:
    Surface Book
    It does compared to IE 10, I can have returns and rich text....unlike before. Honestly the change in text box does really effect the functionality.
     
  6. Lolvo

    Lolvo New Member

    Joined:
    Jul 3, 2013
    Messages:
    160
    Likes Received:
    39
    Trophy Points:
    0
    My Device:
    RT
    And here I am thinking it's just this forum...

    It's quite annoying. I asked Clippy about it, he told me to disconnect my router and wait 30 seconds...
     
  7. mitchellvii

    mitchellvii Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Messages:
    2,483
    Likes Received:
    559
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Charlotte, NC
    My Device:
    SPro3
    Clippy's usually stoned by this time of the day.
     

Share This Page