Solved Home group issue

Discussion in 'Microsoft Surface Help' started by Yevgen, Oct 18, 2014.

  1. Yevgen

    Yevgen New Member

    Joined:
    Oct 18, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello there,

    I have a problem with connecting my sp3 to my homegroup. I have 4 computers at my home and here how it works now: 2 of my desktops works fine, they r able to connect be visible by other devices. So, when i connect my sp3 to the homegroup network - it works fine, but, as soon as i connect my laptop - both the laptop and sp3 disappear from the homegroup. And, vise versa, if I connect my laptop first and then my sp3 same happens.
    I tried to run troubleshooter, no help from it. Also I tried to create the homegroup on all 4 of my devices and then connect to it - same outcome.

    Please help :)
     
  2. Yevgen

    Yevgen New Member

    Joined:
    Oct 18, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    UPDATE: Issue solved. I had the same aadministrator name on both of my devices. So, I created a new user, passed ADMIN, deleted old and now it works fine.
    Close the topic please.
     
  3. GreyFox7

    GreyFox7 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    6,337
    Likes Received:
    1,279
    Trophy Points:
    113
    You can edit the headline and mark it solved with the dropdown at the front.
     

Share This Page

Search tags for this page

surface pro 3 disappeared from homegroup