Horribly slow web page loading

Discussion in 'Microsoft Surface Pro 4' started by LDB415, Jul 3, 2017.

  1. LDB415

    LDB415 New Member

    Joined:
    Jul 1, 2017
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    SPro4
    I just got the SP4 i5 8gb memory Friday. I've run speed testing with two different sources. One shows 25.2 and the other 26.25 download speed. I frequent Massdrop. I tried two different items and to get the photos to load might take forever. After several minutes I'd say maybe 10-20% were loaded. On my Dell laptop it's maybe 2-3 seconds to load 100% of the photos.

    Is there some secret setting I need to update? Are these just that horrible at processing images once they come through the 25Mbps pipeline? It's very disappointing.
     
  2. LDB415

    LDB415 New Member

    Joined:
    Jul 1, 2017
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    SPro4
  3. hughlle

    hughlle Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 7, 2014
    Messages:
    3,116
    Likes Received:
    473
    Trophy Points:
    83
    My Device:
    SPro4
    Took about 7 seconds on my rural internet using an sp4. Might be an idea to try re-installing your wifi drivers.
     
  4. LDB415

    LDB415 New Member

    Joined:
    Jul 1, 2017
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    SPro4
    I will look into that. Thanks.
     

Share This Page

Search tags for this page

azs