In this forum, does the message appear when you hover

Discussion in 'Microsoft Surface General Discussion' started by glr, Oct 17, 2014.

  1. glr

    glr Member

    Joined:
    Jul 4, 2014
    Messages:
    35
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    I notice that when I hover my mouse pointer over a message in this forum the member's question appears when I use Firefox but it doesn't using Google...how come.

    Of course, delete my message if I have strayed too far from the Forum's purpose.
     
  2. leeshor

    leeshor Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    5,071
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    My Device:
    SPro4
    There isn't really a specific forum for that question but I'm moving it to the general discussion area. I can tell you Chrome displays the message on a desktop but don't know about on the surface.
     
  3. sharpuser

    sharpuser Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2013
    Messages:
    2,851
    Likes Received:
    1,030
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pacific Northwest & China
    My Device:
    Surface Book
    Hover messages work fine with my use of Internet Explorer, Google, Windows 10 Technical Preview, and a Surface Pro 3.

    Screenshot (63).png
     
  4. enthuz

    enthuz Member

    Joined:
    Apr 26, 2014
    Messages:
    116
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    I haven't tried Firefox, but I'm getting the same. I thought it was just the site. I hate not having the preview.

    Update: I checked FireFox, Chrome and IE. All worked except Chrome...one more reason to fully switch to IE.
     
  5. malberttoo

    malberttoo Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 26, 2013
    Messages:
    2,255
    Likes Received:
    428
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Alaska
    My Device:
    SPro3
    Not working in my Chrome either. Are you using AdBlock Plus by any chance? I am.
     
  6. enthuz

    enthuz Member

    Joined:
    Apr 26, 2014
    Messages:
    116
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    With ABP on and off results are the same...intermittent. Sometimes it worked and then it stops after a refresh of new posts.
     

Share This Page