Issues with This Forum on Surface

Discussion in 'New Member Introduction & Site Assistance' started by Mr.NK, Nov 3, 2012.

  1. Mr.NK

    Mr.NK Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    402
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Berlin
    My Device:
    RT
    Hi everyone, I've some issues wiring on this forum with my surface and the metro-IE10. Sometimes there's no reaction to a click on save an edit (reloading helps). Furthermore activating the text editor (using wysiwyg, the osecondnone didn't work at all) can be a real game of luck/pain and there's no option insert a break with the virtual-keyboard. Is there a simple solution, without changing to mobile-style?
     
  2. kricke

    kricke New Member

    Joined:
    Oct 17, 2012
    Messages:
    52
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Berlin, Germany
    My Device:
    RT
    I have a somewhat similar issue.
    When I want to reply to a thread and "go advanced" and tap into the writing space then the keyboard comes up for a second and goes down again. No chance to write something.

    Maybe a reboot will help.

    Knut
     
  3. Doc750

    Doc750 New Member

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    just experienced the same issue with the keyboard dropping out as well
     
  4. cali

    cali Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    542
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Worked out? Hope so.
     

Share This Page

Search tags for this page

metro ie10 reload issue

,

microsoft surface wire keyboard issue

,

surface issues forum