No MWh values in batteryreport

Discussion in 'Surface 3 (Atom)' started by Macaronichan, Sep 24, 2015.

  1. Macaronichan

    Macaronichan New Member

    Joined:
    Sep 23, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    Surface 3 (Atom)
    Hi everyone,

    I'm trying to check the battery status of my new surface 3 (used for about 3 weeks), but when I run powercfg -batteryreport in cmd, I would get the HTML file. However, there would be no values next to any MWh readings. I dug around and haven't come across a fix. Has anyone encountered a similar problem or has found a fix. MS support has been unhelpful.

    Thanks for any help.
     
  2. GreyFox7

    GreyFox7 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    6,342
    Likes Received:
    1,279
    Trophy Points:
    113
  3. Macaronichan

    Macaronichan New Member

    Joined:
    Sep 23, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    Surface 3 (Atom)
    Hi, thanks for the hints.

    How would I go about checking the system Date and Time?

    In the threads you linked, it seems that they had an update which pushed the system time to 2062 (with batteryreports indicating 2062 at the time of generating the report). However, my reports are all display 2015 (the correct time). Could there be something else that is causing this bug?

    Thanks again.
     

Share This Page

Search tags for this page

windows erase batteryreport