setting up exchange on email

Discussion in 'Surface Pro 2017' started by keithherrman, Oct 19, 2017.

  1. keithherrman

    keithherrman New Member

    Joined:
    Oct 19, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    SPro
    are you required to have outlook 365? I can't set up an exchange server on the standard email app. I have searched online and everything points to advanced setting or other settings, but those are not available.
    I get this

    upload_2017-10-19_16-9-22.png
     
  2. theveterans

    theveterans Member

    Joined:
    Feb 7, 2015
    Messages:
    256
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    18
    My Device:
    SPro
    I use MS outlook to get my outlook (exchange) email and work (exchange) email. Never have used the standard mail account as its functionality is too limited for my needs.
     
  3. jnjroach

    jnjroach Administrator Staff Member

    Joined:
    Nov 9, 2012
    Messages:
    7,516
    Likes Received:
    1,796
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Seattle, WA USA
    My Device:
    SPro
    Your On Prem Exchange deployment would need to have it's auto-discover capabilities to be enabled so that the mail client can configure it..
     

Share This Page

Search tags for this page
azs
,
best cameras
,

news