SP3 to display on iMac 27. Possible?

Discussion in 'Microsoft Surface Pro 3' started by qwst, Sep 23, 2016.

  1. qwst

    qwst New Member

    Joined:
    Aug 19, 2016
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    My Device:
    SPro3
    I want to use the bigger screen on my iMac while at home powered by my SP3 to keep all my documents in one place and organized. I tried minidisplayport to minidisplayport and this doesn't work.

    Found out my mid 2011 27" iMac has 2 thunderbolt ports (not mdp).

    Any work around to this? Can thunderbolt transfer picture?

    Thanks
     
  2. GreyFox7

    GreyFox7 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    6,342
    Likes Received:
    1,279
    Trophy Points:
    113
  3. qwst

    qwst New Member

    Joined:
    Aug 19, 2016
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    My Device:
    SPro3
    Windows 10 not supported with Air Display, Duet display seems to only be for iPad as secondary display, Spacedesk is showing up an error every time I try to install it (5x now) "incompatible hook driver" I've contacted support and am waiting to hear back. Zonescreen is for Windows only.
     
  4. bluegrass

    bluegrass Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2013
    Messages:
    1,304
    Likes Received:
    193
    Trophy Points:
    63
    Location:
    St. Louis, Mo
    My Device:
    SPro3
    Video connections on computers (any) are output only. Wish you could use the Surface as monitor sometimes. Your best solution is to purchase a nice size monitor for at home. They are a cheap way to save you vision.
     
  5. qwst

    qwst New Member

    Joined:
    Aug 19, 2016
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    My Device:
    SPro3

Share This Page