Surface Pro 2 and Logmein Gives My Macs a Touch Screen

Discussion in 'Microsoft Surface Pro 2' started by sharpuser, Apr 13, 2014.

  1. sharpuser

    sharpuser Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2013
    Messages:
    2,852
    Likes Received:
    1,030
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pacific Northwest & China
    My Device:
    Surface Book
    None of my Mac computers have touch screens. as Apple seems to believe touch screens are only useful on phones and iPads.

    They will come around.

    I did not even realize until today that for over a year, I've been logging in to my Mac computers remotely via a Microsoft Surface device, (currently Surface Pro 2) and LogMeIn, in order to use a touch screen. I really like using the Surface touch screen to get the OS X job done quickly.

    I have not tried LogMeIn on the Surface RT, but I believe it works, too.

    Surface Pro 2
    Screenshot (79).png

    MacBook Pro 15" Retina via Surface Pro 2
    Screenshot (78).png
     
    Last edited: Apr 13, 2014
    1 person likes this.
  2. munakib

    munakib New Member

    Joined:
    Dec 6, 2013
    Messages:
    28
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
  3. sharpuser

    sharpuser Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 20, 2013
    Messages:
    2,852
    Likes Received:
    1,030
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pacific Northwest & China
    My Device:
    Surface Book
    One of the Mac computers at home is the primary server. Though it is portable, I keep it on station. Sure is nice to access it from the SP2 using a mouse OR finger.

    I needed to do maintenance on the server, not do original OS X work. Nice tip, though...
     
    Last edited: Apr 13, 2014

Share This Page

Search tags for this page

logmein for surface pro 3

,

logmein on microsoft surface

,

logmein on surface pro 2

,

logmein surface pro

,

microsoft in super 8680

,

surface pro logmein