Surface Pro (Win 8.1) cant find Push2Tv 3000.

Discussion in 'Microsoft Surface Pro' started by z3razerviper, Oct 19, 2013.

  1. z3razerviper

    z3razerviper New Member

    Joined:
    Oct 19, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello this is my first post here and I have already searched for but found no post that has solved my problem. I did a factory reset of my SP then installed win 8.1 from the market. I then installed the updated wifi drivers and updated the firmware on my push2tv to the latest firmware which i think is 2.4.19 sorry don't have it in front of me. And when I search for the wireless display my surface cant even find the push2tv. I know its working because my nexus 7 2013 sees it just fine..What am i doing wrong? Oh yea I have tried disabling the windows firewall as well to no avail......
     
  2. mitchellvii

    mitchellvii Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Messages:
    2,483
    Likes Received:
    559
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Charlotte, NC
    My Device:
    SPro3
  3. z3razerviper

    z3razerviper New Member

    Joined:
    Oct 19, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I saw nothing relating to my problem there
     
  4. mitchellvii

    mitchellvii Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Messages:
    2,483
    Likes Received:
    559
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Charlotte, NC
    My Device:
    SPro3
    Nothing in all those troubleshooting comments?
     
  5. z3razerviper

    z3razerviper New Member

    Joined:
    Oct 19, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I did not see anything relating to my issue
     
  6. robertnd2

    robertnd2 New Member

    Joined:
    Oct 19, 2013
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    I am experiencing the same problem. Worked fine until I upgraded from Windows 8.1 Preview to Windows 8.1 Final on Thursday night.
    Marvell driver is up to date. I guess I will try the most recent PTV3000 driver, but I am not optimistic that this will fix it. It works fine with my android device. AS you said, Windows doesn't even "see" the PTV device, which is really strange.

    Please let me know if you find a fix...Thanks.
     
  7. foujax

    foujax New Member

    Joined:
    Oct 21, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  8. darth21

    darth21 New Member

    Joined:
    Oct 21, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    First post here and same problem : my surface pro 2 doesn't "see" my push2tv and so can't connect to it.
    And i can't check if the drivers are up to date, the Intel site doesn't recognize the Pro2 ...

    I'm stuck...
     
  9. darth21

    darth21 New Member

    Joined:
    Oct 21, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just tries the workaround described in the link you posted, it worked. Thanks !
    I hope the issue will be fixed soon but you made my day :)
     
  10. foujax

    foujax New Member

    Joined:
    Oct 21, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It's great that it worked for you in some way. In fact, it seems that the workaround appeared a few minutes after my post.

    Well... so my device is detected, but now the Surface asks me to push a WPS button... a button that obviously doesn't exist in my blu-ray player...

    Yeah...
     
  11. darth21

    darth21 New Member

    Joined:
    Oct 21, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Maybe you can find it in a menu of your bd Player. The push2tv displayed it on screen when i connected to it.
     
  12. foujax

    foujax New Member

    Joined:
    Oct 21, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nope. I called Panasonic about it. Their answer : Only supported with Android.

    Translation : We don't know, and we don't care.

    I read somewhere else that somebody asked a similar question via email. He got a pretty generic reply. So the player is back in its box and goes straight back to the store.

    I think I'll wait for a while.
     

Share This Page

Search tags for this page
netgear ptv 3000 surface pro v1
,
push2tv 3000 surface pro
,
push2tv surface
,

push2tv surface pro

,

push2tv surface pro 2

,
push2tv surface pro 3
,
surface pro 2 and push2tv
,
surface pro 2 push2tv
,
surface pro 3 push2tv
,

surface pro push2tv