Surface RT and PRO :D

Discussion in 'Microsoft Surface Pro' started by GreatWindows, Feb 4, 2013.

  1. GreatWindows

    GreatWindows New Member

    Joined:
    Dec 1, 2012
    Messages:
    136
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Hey guys im curious to ask if any of you have the surface RT and are getting the PRO?

    I currently have a 32GB + 64 SD in mine and i plan on also getting the Pro :D
     
  2. TeknoBlast

    TeknoBlast Active Member

    Joined:
    Oct 16, 2012
    Messages:
    763
    Likes Received:
    134
    Trophy Points:
    43
    Location:
    Irving, TX
    I have the 64GB RT, but not planning to get the Pro. I have a self-built Windows 8 desktop that does any additional computing power.
     
  3. krypticide

    krypticide Member

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Messages:
    70
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Thinking about it. The better screen and digitizer pen are really tempting me.
     
  4. m5racer

    m5racer New Member

    Joined:
    Dec 21, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Im in the same boat as DarthBurrito....The better screen is for sure a big pluss (not worth an extra $300) and I planned on buying the pen separately (which im assuming Microsoft will sell extras incase you lose or want to use the stylus on an RT?)
     
  5. Russ

    Russ Active Member

    Joined:
    Nov 19, 2012
    Messages:
    600
    Likes Received:
    113
    Trophy Points:
    43
    Location:
    North Georgia, USA
    I have a 64G RT, and am getting a 128G Pro as soon as they're available. It is to be a laptop replacement for my Ladyfriend. I will be setting it up for her, and there is always some chance that I will like it enough that my daughter will become the owner of an RT. Only time will tell . . .

    Regards,
    Russ
     
    1 person likes this.
  6. J515OP

    J515OP Super Moderator

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    2,177
    Likes Received:
    262
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Northern CA
    My Device:
    RT
    Just to be clear it will not work as a digitizer on the RT. If you want to use it as a simple stylus on the RT or another standard capacitive device that is going to be pricey.
     
  7. m5racer

    m5racer New Member

    Joined:
    Dec 21, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I would use it just as a stylus, Kinda wanted it because it can be stored on the tablet itself
     
  8. J515OP

    J515OP Super Moderator

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    2,177
    Likes Received:
    262
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Northern CA
    My Device:
    RT
    That is definitely cool and I'm not sure how much that "premium" feature would go for. I suspect it might cost twice as much as a standard nice (not dollar bin ;)) stylus. Can anybody confirm it will fit in the RT power slot (you know one of you close to an MS Store)? I know it is supposed to be slightly revised on the Pro.
     
  9. bosamar

    bosamar Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    1,453
    Likes Received:
    78
    Trophy Points:
    48
    My Device:
    RT
    I'm keeping my RT and my two desktops both have Pro on them. I may update my primary desktop to a touch screen.
     
  10. ArnoldC

    ArnoldC New Member

    Joined:
    Nov 26, 2012
    Messages:
    1,537
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Makati, Philippines
    Are you also considering the Acer T232HL?
     
  11. bosamar

    bosamar Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    1,453
    Likes Received:
    78
    Trophy Points:
    48
    My Device:
    RT
    I have no idea what that is Arnold. I do however plan on replacing my MSI K9N Diamond secondary desktop which I hand-built in 2007. I'm currently considering an Asus board.
     
  12. ArnoldC

    ArnoldC New Member

    Joined:
    Nov 26, 2012
    Messages:
    1,537
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Makati, Philippines
    It's a touchscreen LCD monitor, 23". Designed for Windows 8 and supports 10 finger gestures.
     

Share This Page

Search tags for this page
acer t232hl connect to surface pro
,
acer t232hl rt
,

acer t232hl surface pro

,
acer touch t232hl won't work on windows 7 -8
,
connect my acer t232hl to surface
,
connect surface pro 2 to acer t232hl
,
dell s2340t stylus digitizer
,

how do i connect acer t232hl to microsoft surface pro 2

,

surface pro

,
t650 surface rt