The I had upgraded, then went back to 8.1 thread

Discussion in 'Windows 10 Forum' started by leeshor, Oct 8, 2015.

  1. leeshor

    leeshor Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    5,071
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    My Device:
    SPro4
    If you upgraded to 10 and was not satisfied with the results and went back to 8.1 post your issues here.
     
  2. VickiFL

    VickiFL Active Member

    Joined:
    Sep 16, 2014
    Messages:
    471
    Likes Received:
    101
    Trophy Points:
    43
    Location:
    Florida
    My Device:
    SPro3
    I am taking my SP3to the MSFT Store to have it rolled back to Win 8.1 this afternoon. I can't get Cortana to work, and am having problems with Edge and IE freezing.

    I just got an S3, and having 8.1 on it is just so much better.
     
    Last edited: Oct 9, 2015
    GreyFox7 likes this.
  3. VickiFL

    VickiFL Active Member

    Joined:
    Sep 16, 2014
    Messages:
    471
    Likes Received:
    101
    Trophy Points:
    43
    Location:
    Florida
    My Device:
    SPro3
    I had to leave my SP3 at the MSFT Store, and they said it won't be ready for about 3 days. They are really backed up rolling back lots of PC's to Win 8.1 apparently. Why am I not surprised. They were touting Windows 10 so much at the press conference, but it's just not ready. Too many bugs, especially with Cortana. Believe me, I want it to work, but I'm not going to attempt another upgrade for a while.
     
  4. leeshor

    leeshor Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    5,071
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    My Device:
    SPro4
    The last time I went to the MSFT Store they were nearly a week behind in helping people get upgraded to Windows 10. ;)
     
  5. kayzee

    kayzee Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2013
    Messages:
    2,082
    Likes Received:
    228
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Essex, UK
    My Device:
    SPro
    Upgraded my girlfriend's laptop to Windows 10 but it killed the Wi-Fi. Obviously spent some time on Google and there were many others with the same problem... it seems related to upgrading whilst a VPN is installed/in use.

    Tried some fixes I found such as device management configuration and changes to the registry... but nothing worked o_O she needed it back and working for the following morning so back to Windows 7 it was! Slightly disappointing really.
     

Share This Page