Typecover 2 "I" key not working

Discussion in 'Microsoft Surface Pro FAQ's and Guides' started by cennan, Aug 15, 2015.

  1. cennan

    cennan New Member

    Joined:
    Aug 15, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Device:
    SPro2
    Hello I'm going to keep this short.


    I've not used my Sp2 in a long time, I powered it up today and I was using the keyboard and the "I" key didn't work it lights up like the other keys and it presses down perfectly like the other keys but it just doesn't work.
     
  2. agt499

    agt499 Member

    Joined:
    Jul 17, 2014
    Messages:
    151
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    18
    I had something similar with my SP3 the other day : C and V didn't work.
    I brought up the touch keyboard and they didn't work there either!
    In my case it just some very weird software thing that was fixed with a reboot.

    Hopefully your fix is so easy?
     
  3. kayzee

    kayzee Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2013
    Messages:
    2,082
    Likes Received:
    228
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Essex, UK
    My Device:
    SPro
    Copying and pasting must have been a nightmare!
     
  4. agt499

    agt499 Member

    Joined:
    Jul 17, 2014
    Messages:
    151
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    18
    You're not wrong! It struck me as very weird that everything but those worked,in fact I checked that it wasn't a stuck CTRL for that reason...
     

Share This Page