Using FrontPage 2003 with Surface Pro 3

Discussion in 'Microsoft Surface Pro 3' started by GRN, Oct 3, 2014.

  1. GRN

    GRN New Member

    Joined:
    Oct 3, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Just wondering if anyone is using, or has used, FrontPage 2003 on the Surface Pro 3.

    I installed FP 2003 on the SP 3 and there are some display issues in the design view.

    I'm using it on a Windows 8 desktop and it works just fine.

    Thanks.

    GRN
     
  2. GreyFox7

    GreyFox7 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    6,342
    Likes Received:
    1,279
    Trophy Points:
    113
    IDK, try a lower screen resolution...
    FP 2003 was discontinued 8 years ago, in 2006... run it on an XP VM :D
     
  3. leeshor

    leeshor Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    5,071
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    My Device:
    SPro4
    Welcome to the forum

    Someone is STILL using that.? ;);)
     
  4. GRN

    GRN New Member

    Joined:
    Oct 3, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ha, yep they are :) Maybe not for long.

    Tried the lower resolution, didn't make a difference.

    Thanks for the reply.

    GRN
     
  5. malberttoo

    malberttoo Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 26, 2013
    Messages:
    2,255
    Likes Received:
    428
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Alaska
    My Device:
    SPro3
    Haven't hear that name for years!! :D

    @GRN, welcome!
     
  6. PilotGav

    PilotGav New Member

    Joined:
    Sep 18, 2014
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    FrontPage?? Seriously :)

    (I was its biggest fan back in the day. Dont get me wrong)
     
  7. leeshor

    leeshor Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    5,071
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    My Device:
    SPro4
    So was I. Now on DreamWeaver. But I think I remember when my last customer using FP stopped but it was a LONG time ago.
     
  8. Liam2349

    Liam2349 Active Member

    Joined:
    Aug 2, 2014
    Messages:
    884
    Likes Received:
    132
    Trophy Points:
    43
    My Device:
    SPro3
    Sounds like it may not support high-res displays. You could try running this software in compatibility mode for some version of XP, or worst case, you might have to lower your screen resolution.

    Seriously though, perhaps it's time for a software upgrade to match your new hardware?
     
  9. graye

    graye Member

    Joined:
    Nov 1, 2012
    Messages:
    77
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    8
    Yeah, I'm ignoring the original question...

    The replacement for FrontPage is called WebMatrix. It is a stark departure from FP, but it produces standard compliant pages. Yes, there will be a learning curve... (but what in life doesn't have a learning curve?)

    WebMatrix runs just fine on the SP3.

    Anyway, it's free... and so much better than FP.
    http://www.microsoft.com/web/webmatrix/
     
  10. jnjroach

    jnjroach Administrator Staff Member

    Joined:
    Nov 9, 2012
    Messages:
    7,107
    Likes Received:
    1,724
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Seattle, WA USA
    My Device:
    Surface Book
    Getting it installed is a big achievement, right click on the Frontpage.exe or Shortcut and select properties, select the Compatibility Tab and check the box below:

    upload_2014-10-3_18-17-6.png
     
    leeshor likes this.
  11. EHoskinson

    EHoskinson New Member

    Joined:
    Oct 3, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    3
    I've been using FrontPage 2000 on my SP 1 and it works fine. Installed with no issues.
     
  12. macmee

    macmee Active Member

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    671
    Likes Received:
    67
    Trophy Points:
    28
    Nobody uses emacs or sublime?!
     

Share This Page

Search tags for this page

frontpage 2003 on surface

,

frontpage surface

,

run webmatrix on surface pro