Will a UK Keyboard Work on a Surface Pro Bought in the US?

Discussion in 'New Member Introduction & Site Assistance' started by Jimsin, Mar 22, 2013.

  1. Jimsin

    Jimsin New Member

    Joined:
    Mar 22, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm sure this has been answered before but I can't find a relevant post. I'm a new member and happily found this Forum while researching buying options for a 128gb Pro. I spend a lot of time in the States and fly on an aircraft that has US power outlets; an American machine makes sense (not released in the UK and will be cheaper as well!) If I decide to buy a type cover in the future from a UK store, will it be compatible?
     
    Last edited: Mar 22, 2013
  2. J515OP

    J515OP Super Moderator

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    2,177
    Likes Received:
    262
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Northern CA
    My Device:
    RT
    Welcome Jimsin. Yes, you can install language packs so any keyboard supported by those language packs will work. Buy a US Surface switch to UK English and then you are good to go.

    JP
     
  3. Jimsin

    Jimsin New Member

    Joined:
    Mar 22, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the answer, I'm getting loads of good info from this Forum, it has a friendly helpful vibe.
     
  4. Chubnut

    Chubnut Member

    Joined:
    Nov 8, 2012
    Messages:
    55
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Tonbridge, Kent, United Kingdom
    My Device:
    RT
    Jimsin, I bought my RT in the States but the keyboard in the UK. I can confirm all works fine. Welcome to the forum
    Sent from my Windows 8 device using Board Express Pro
     
  5. T3Jn

    T3Jn New Member

    Joined:
    Mar 23, 2013
    Messages:
    40
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Yes when you firs start up the surface you can change all the setting to UK with UK Keyboard, works exactly the same as a desktop. I did a reset and forgot to select the UK locale, but it's possible in the settings (just requires a reboot).
     
  6. smalltowngirl13

    smalltowngirl13 Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 18, 2012
    Messages:
    611
    Likes Received:
    50
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Kansas
    Hello and welcome aboard!
     
  7. Inadorel

    Inadorel Member

    Joined:
    Mar 23, 2013
    Messages:
    31
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Scotland
    I bought my Pro in US and the keyboard in UK and everything works great. As other people have said - you just change the software settings to UK.
     
  8. Jimsin

    Jimsin New Member

    Joined:
    Mar 22, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks very much for all the reassurance, I thought that this would be the case.
     
  9. cali

    cali Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    542
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Hope all is going well.
     

Share This Page

Search tags for this page
can a surface pro 3 biught in usa work in uk
,
can a surface pro 3 bought in usa work in uk
,
can i use a us surface in uk
,
if i bought a microsoft surface pro 4 in the usa is it compatable in the uk
,
surface 3 keyboard usa
,
surface pro 3 change keyboard from uk to usa
,
surface pro 4 us works in uk
,
will a mircosoft surface bought in europe work in the us
,
will a wireles keyboard work with a surface pro
,

will american surface pro 4 work in uk