The Inability to Use "Enter"

Discussion in 'New Member Introduction & Site Assistance' started by R0bR, Jan 1, 2013.

  1. R0bR

    R0bR Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    332
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Is there a way that this forum could address the inability to use the "Enter" key with our Surface Tablets? It's a royal PITA not having it, also a Surface forum should be Surface friendly me thinks. ...Thanks.
     
  2. ZachBui

    ZachBui Member

    Joined:
    Dec 2, 2012
    Messages:
    234
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    yeah i can't use enter on my surface either on these boards even though i changed the settings on the boards
     
  3. bosamar

    bosamar Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    1,453
    Likes Received:
    78
    Trophy Points:
    48
    My Device:
    RT
    We've all been wondering the same thing.
     
  4. ArnoldC

    ArnoldC New Member

    Joined:
    Nov 26, 2012
    Messages:
    1,537
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Makati, Philippines
    test

    test

    test
     
  5. ArnoldC

    ArnoldC New Member

    Joined:
    Nov 26, 2012
    Messages:
    1,537
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Makati, Philippines
    Here's my fix to this issue...

    [video=vimeo;56617041]https://vimeo.com/56617041[/video]

    Embedded video, that may not be visible. Here's the link -
    Code:
    https://vimeo.com/56617041
     
    Last edited: Jan 2, 2013
    1 person likes this.
  6. ZachBui

    ZachBui Member

    Joined:
    Dec 2, 2012
    Messages:
    234
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    awesome thanks!
     
  7. R0bR

    R0bR Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    332
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Thanks ArnoldC, nice fix trick...took a little practice but pretty simple once you get the hang of it. I noticed that when you first touch the keyboard is in all caps. When you touch again you are clear to release when all the letters on the keyboard go lowercase.
     
  8. R0bR

    R0bR Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    332
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    18
    Ok forget the caps thing, doesn't always happen, lol.
     
  9. ArnoldC

    ArnoldC New Member

    Joined:
    Nov 26, 2012
    Messages:
    1,537
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Makati, Philippines
    Because my Touch Cover is set to Auto capitalize.
     
  10. cali

    cali Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    542
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Thanks for the nice tip Arnold!
     
  11. ArnoldC

    ArnoldC New Member

    Joined:
    Nov 26, 2012
    Messages:
    1,537
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Makati, Philippines
    We all try to get by...
     

Share This Page