GTA V on Surface Pro 3, i7 and intel HD 5000

Discussion in 'Microsoft Surface Games' started by mmuuuuhh, Apr 17, 2015.

  1. mmuuuuhh

    mmuuuuhh New Member

    Joined:
    Apr 17, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello everyone,

    I'm running GTA V on an Microsoft Surface Pro 3.
    It is one of the greater ones with i7 core, 8 GB RAM and an intel HD 5000 graphic board. I'm displaying the game on an external (older) TFT monitor with 1200x1080p max.

    The game is running but sadly I had to cut down many graphic-settings.

    Is here someone who also runs the game on an surface pro 3, and can tell me what the best possible graphic options are?
     
  2. TunaSurface

    TunaSurface Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2014
    Messages:
    346
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Finland
    I'd like to see a screenshot, just to get the basic idea on what it looks like.
     
  3. kayzee

    kayzee Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2013
    Messages:
    2,082
    Likes Received:
    228
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Essex, UK
    My Device:
    SPro
  4. TunaSurface

    TunaSurface Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2014
    Messages:
    346
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Finland
    For a second I thought it was actually running it.
     
  5. kayzee

    kayzee Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2013
    Messages:
    2,082
    Likes Received:
    228
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Essex, UK
    My Device:
    SPro
    Apologies I didn't even read the comments to realise it was being streamed! Although, that's intrigued me further as I had no idea you could even do that from a PS4...
     
  6. TunaSurface

    TunaSurface Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2014
    Messages:
    346
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Finland
    Well technically anyone with a fast enough internet speed could just Twitch stream it to any device ;).
     
  7. vxm

    vxm Active Member

    Joined:
    Jan 31, 2015
    Messages:
    136
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Warsaw, PL
    My Device:
    SPro3
    interesting that you can stream from PS4 to SP3, I must check streaming options on my gaming rig, such use of SP3 would be great for me :)
     
  8. kayzee

    kayzee Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2013
    Messages:
    2,082
    Likes Received:
    228
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Essex, UK
    My Device:
    SPro
    Yeah I believe DS4 support was enabled before the Xbox controller too... priorities!

    Regarding Twitch, can you actually play streamed games? I thought it was literally just for 'showing' what you were doing.
     
  9. TunaSurface

    TunaSurface Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2014
    Messages:
    346
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Finland
    No you can't play streamed games, but if your controller has a connection with your console and the lag delay isn't that bad then potentially any device you can watch the stream from could be used as a monitor.
    I haven't tried this since my internet speeds are horrendous.


    twitch.png Edit: Literally no idea if this works but why wouldn't it :=)
    Can't fault a man for having ambition.
     
    Last edited: Apr 24, 2015
    kayzee likes this.
  10. GreyFox7

    GreyFox7 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    6,335
    Likes Received:
    1,279
    Trophy Points:
    113
    Take the Internet out of that and you stand a chance, otherwise not a snowballs chance.
     

Share This Page

Search tags for this page

gta 5 on surface pro 3

,

gta 5 surface pro 3

,
gta v on intel hd 5000
,
gta v on surface pro 3
,
gta v surface
,
gta v surface 3
,

gta v surface pro 3

,

surface pro 3 gta 5

,

surface pro 3 gta v

,

surface pro 3 gta5