Java plug-in?

Discussion in 'Microsoft Surface FAQ & Guides' started by sufiction, Jan 25, 2013.

  1. sufiction

    sufiction New Member

    Joined:
    Dec 16, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    CT
    Is there a way to get java plug-in?
     
  2. ArnoldC

    ArnoldC New Member

    Joined:
    Nov 26, 2012
    Messages:
    1,538
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Makati, Philippines
    Not in its official state.
     
  3. bosamar

    bosamar New Member

    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    1,453
    Likes Received:
    76
    Trophy Points:
    0
    My Device:
    RT
    Java and RT don't mix.....
     
  4. sufiction

    sufiction New Member

    Joined:
    Dec 16, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    CT
    That sucks
     
  5. leeshor

    leeshor Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    1,624
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Norcross, GA
    My Device:
    Other
    The way Java has been going lately it may be a good thing.
     
    1 person likes this.
  6. J515OP

    J515OP Super Moderator

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    2,180
    Likes Received:
    262
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Northern CA
    My Device:
    RT
    Exactly. Isn't the recommendation to disable Java for now until who knows when anyway?
     
    1 person likes this.
  7. leeshor

    leeshor Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    1,624
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Norcross, GA
    My Device:
    Other
    That would be correct sir.
     

Share This Page

Search tags for this page
java for microsoft surface
,

java for surface

,

java for surface rt

,
java on microsoft surface
,

java on surface rt

,

java surface rt

,
microsoft surface and java
,

surface rt java