lost cellular management on Surface Pro LTE

Discussion in 'Surface Pro 2017' started by Intranetsites, May 15, 2018.

  1. Intranetsites

    Intranetsites Member

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    101
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Abbotsford Canada
    My Device:
    SPro4
    I lost my cellular management on my Surface Pro LTE

    under network & internet settings, my cellular icon is gone.

    i pulled my sim card rebooted and reinstalled sim card and nothing came alive.

    I had the same issue with my surface 3 LTE too, finally gave it to my technician

    does anyone have any suggestions
     
  2. Plantje

    Plantje Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    611
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Zwolle, The Netherlands
    My Device:
    SPro
    I have had this too occasionally on my Surface 3. Even a reboot doesn't fix the issue in those cases. The hardware for LTE is in that case completely missing from the system. Then after some more rebooting, switching off and leaving it off for a while all of a sudden after one of those reboots the LTE is back.

    Please let me know if yours returns all of a sudden as well.
     
  3. Plantje

    Plantje Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    611
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Zwolle, The Netherlands
    My Device:
    SPro
    Did you ever get cellular back?
     

Share This Page