Starcraft 2 on SP3

Discussion in 'Microsoft Surface Pro 3' started by Alexander, Oct 14, 2014.

  1. Alexander

    Alexander Member

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    32
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    Has anyone tried playing starcraft 2 for long sessions on the surface 3, or is that just better left to the SP2 or better yet another device?
     
  2. Kris

    Kris Active Member

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    644
    Likes Received:
    81
    Trophy Points:
    28
    My Device:
    SPro3
    Played it a lot. think the longest Ive played was 3 hours...plugged in, game sucks down the battery quick
     
  3. kozak79

    kozak79 Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2013
    Messages:
    296
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    28
    I've played it. It has a bug where the mouse cursor won't move when in game. Set the game to Windowed Mode Fullscreen. It's just like fullscreen mode, but the mouse works. I play SC2 in bed, pretty awesome that you can do that.
     
  4. Kris

    Kris Active Member

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    644
    Likes Received:
    81
    Trophy Points:
    28
    My Device:
    SPro3
    Change compatibility mode... I had same issue but got it to work
     
  5. kozak79

    kozak79 Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2013
    Messages:
    296
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    28
    Compatibility mode didn't fix the mouse issue for me. I found out on other forums about windowed fullscreen.
     
  6. Alexander

    Alexander Member

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    32
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    How do you set it to windowed mode or do that compatibility setting (properties is it)?
     
  7. King

    King New Member

    Joined:
    Sep 29, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    If you go into the graphic option of SC, you will find the display mode option. Either that or you can set the DPI scaling back to 100%.
     

Share This Page

Search tags for this page
can surface pro 3 play starcraft 2
,
can surface pro 4 play starcraft 2
,

starcraft 2 on surface pro 3

,

starcraft 2 on zurface pro 3

,
starcraft 2 surface 3
,

starcraft 2 surface pro 3

,
starcraft on surface pro 3
,

surface 3 starcraft

,

surface 3 starcraft 2

,
surface pro 3 starcraft 2