Why would a website like www.westmarine.com not work correctly on the sp3

Discussion in 'Microsoft Surface Pro 3' started by Mikewired, Aug 31, 2014.

  1. Mikewired

    Mikewired Member

    Joined:
    Aug 30, 2014
    Messages:
    148
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Why would a website like www.westmarine.com not work correctly on the sp3 using touch? Try and select shop by dependent then another sub category.
     
  2. GreyFox7

    GreyFox7 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    1,279
    Trophy Points:
    113
    Some sites are just badly coded, or they designed it for a specific browser using non standard features etc. They don't really want your business... go elsewhere.
     
  3. leeshor

    leeshor Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    5,071
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    My Device:
    SPro4
    I was looking for dependent. ;)
    When selecting another category exactlty what is or isn't happening?
     
  4. malberttoo

    malberttoo Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 26, 2013
    Messages:
    2,255
    Likes Received:
    428
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Alaska
    My Device:
    SPro3
    Autocorrect GRRRRR, it gets me often.
     
  5. leeshor

    leeshor Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    5,071
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    My Device:
    SPro4
    Damn-you-autocorrect.jpg
     
    malberttoo likes this.
  6. Mikewired

    Mikewired Member

    Joined:
    Aug 30, 2014
    Messages:
    148
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Yep, it should have been department. It is one of those websites that you hover over each category and keep making selections without selecting. Works on my android moto x, iPad 3, and the sp3 only with the trackpad/mouse.
     
  7. leeshor

    leeshor Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    5,071
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    My Device:
    SPro4
    There are a few coding errors on that page, CSS and JavaScript, but nothing I can see that should be getting in the way. Which browser are you using? Guessing Metro. Does it work with desktop IE?

    If it is just the touch problem it may in fact be the site.
     
  8. iDatus

    iDatus Member

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    67
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    8
    Location:
    UK Worcester
    My Device:
    SPro3
    Ok from your link it worked for me.
    I had to hold my finger on say Men Selecting for a second or two then item jackets.
    From jackets I couldn't hit shop by department to get list again. It seems from that point the web site is looking at location of mouse pointer so when you take your finger of screen it disappears.
    I just hit West Marine logo which loads front page and it works again.
     
  9. Pepper

    Pepper Member

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Messages:
    59
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Alabama
    I find many sites that use hover/dropdown menu and the like, work a lot better using the pen because you can hover the pen, which you can't do with finger.

    Or, plug in a USB mouse.
     

Share This Page