any known bugs for surface 2 and 8.1 update 1?

Discussion in 'Microsoft Surface General Discussion' started by tksurface, Apr 18, 2014.

  1. tksurface

    tksurface New Member

    Joined:
    Jan 18, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello,

    I'm hesitant to install 8.1 update 1 (for RT / Surface 2 or Surface RT).

    Has anyone seen any bugs reported yet?

    Has anyone had any problems with non-Microsoft apps updating to 8.1 update 1?
     
  2. jnjroach

    jnjroach Administrator Staff Member

    Joined:
    Nov 9, 2012
    Messages:
    7,099
    Likes Received:
    1,724
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Seattle, WA USA
    My Device:
    Surface Book
    Running it without issue.....
     
  3. kristalsoldier

    kristalsoldier Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2013
    Messages:
    2,314
    Likes Received:
    358
    Trophy Points:
    83
    My Device:
    SPro4
    Running without issue too!
     
  4. john.calixte

    john.calixte New Member

    Joined:
    Mar 17, 2013
    Messages:
    21
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    The only issue I have is the text size of windows tool bars and menus is tiny after the update. Not sure if this is an "issue" or just a setting I've long ago forgotten how to change. The obvious fix seems to be not available on my RT (see image below).
    Capture.PNG
     
  5. jnjroach

    jnjroach Administrator Staff Member

    Joined:
    Nov 9, 2012
    Messages:
    7,099
    Likes Received:
    1,724
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Seattle, WA USA
    My Device:
    Surface Book
    John - Have you tried moving back to the default Slider instead of using XP Style Scaling?
     
  6. john.calixte

    john.calixte New Member

    Joined:
    Mar 17, 2013
    Messages:
    21
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Jeff, that was exactly it! And it was staring me right in the face. :nerd: Thanks for that - I didn't understand the meaning of that checkbox.

    If that is the only setting I lost during the upgrade, then I'm happy.
     
    1 person likes this.

Share This Page