Surface Pro Concerns

Discussion in 'Microsoft Surface Pro' started by Doc_001, Aug 23, 2013.

  1. Doc_001

    Doc_001 New Member

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi all,

    Have recently sought after a Surface Pro, purchased one on a Saturday, four days later noticed a miscoloured pixel. Unlucky right?

    Anyway I returned it and got a new one, however now when I start it up, the SURFACE writing comes up, as well as a lot of temporary white static or pixilation.

    I updated the surface hoping this would resolve the issue. It hasn't. Was wondering if anyone has had the same problem or knows a solution?

    Thanks for any replies & help,

    Cheers
     
  2. demandarin

    demandarin Active Member

    Joined:
    Aug 10, 2013
    Messages:
    614
    Likes Received:
    115
    Trophy Points:
    43
    did this occur once then never reappeared? or it does it a lot but temporarily? if it went away and only happened that one time, id say give it some more time. if not, just exchange it again. never had this issue though. ive had my pro for about 2 weeks now.
     
  3. Doc_001

    Doc_001 New Member

    Joined:
    Aug 23, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No it happens every time I turn thing on. Half of the word SURFACE disappears too. Very frustrating/disappointing.

    Thanks for your reply.
     

Share This Page

Search tags for this page

concerns about microsoft surface

,

surface pro