Solved Chrome? Firefox?

Discussion in 'Microsoft Surface Pro 3' started by megatronium, Dec 27, 2014.

  1. megatronium

    megatronium Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2014
    Messages:
    308
    Likes Received:
    70
    Trophy Points:
    28
    My Device:
    SPro3
    Why won't Chrome or Firefox install on my Surface Pro 3?
     
  2. ctitanic

    ctitanic Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    2,194
    Likes Received:
    577
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hollywood, FL
    My Device:
    SPro3
    They should. But you should be happy if Chrome doesn't want run.
     
  3. NeilG

    NeilG New Member

    Joined:
    Dec 25, 2014
    Messages:
    23
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Location:
    UK
    My Device:
    SPro3
    Just setting up my SP3 and I've installed both with no issues over the last day or so.
     
  4. VickiFL

    VickiFL Active Member

    Joined:
    Sep 16, 2014
    Messages:
    471
    Likes Received:
    101
    Trophy Points:
    43
    Location:
    Florida
    My Device:
    SPro3
    I'm running Chrome right now on my SP3.
     
  5. megatronium

    megatronium Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2014
    Messages:
    308
    Likes Received:
    70
    Trophy Points:
    28
    My Device:
    SPro3
    I love IE but it can't chromecast. Otherwise, IE is my browser of choice.
     
  6. megatronium

    megatronium Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2014
    Messages:
    308
    Likes Received:
    70
    Trophy Points:
    28
    My Device:
    SPro3
    Offline or web install won't work for me on my sp3. A google search turns up similar cases.
     
  7. r0b123

    r0b123 Active Member

    Joined:
    Jul 30, 2014
    Messages:
    217
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Issaquah, WA (USA)
    My Device:
    SPro3
    Could be malware if you can't install either. Or your account doesn't have admin privileges.
     
  8. megatronium

    megatronium Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2014
    Messages:
    308
    Likes Received:
    70
    Trophy Points:
    28
    My Device:
    SPro3
    Malware? How so? I've never had any suspicious behavior on SP3.
     
  9. leeshor

    leeshor Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    5,071
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    My Device:
    SPro4
    Malware is very sneaky. It can wreck your sytem before you realize it's there. What happens if you download it and try installing?
     
  10. megatronium

    megatronium Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2014
    Messages:
    308
    Likes Received:
    70
    Trophy Points:
    28
    My Device:
    SPro3
    Had to run as administrator - success! Question: Why do I have to do that in first place. Aren't I elevated by default as administrator??
     
    VickiFL likes this.
  11. leeshor

    leeshor Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    5,071
    Likes Received:
    877
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    My Device:
    SPro4
    Not necessarily, for some system level apps.
     

Share This Page

Search tags for this page

chrome for surface wont install

,

chrome wont run on surface

,

firefox wont install on my surface

,

install chrome or firefox on surface

,

surface pro 3 chrome

,

surface pro 3 chrome or firefox

,

surface wont run chrome

,

surface wont use chrome

,

surfce pro wont install chrome

,

windows surface wont run chrome